Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zmywarki do restauracji
Obsługa zmywarki - Talent komunikacyjny ze świadomością odpowiedzialności

Zobaczcie państwo:
Wymarzona zmywarka
Zmywarka idealna w każdej sytuacji
Zmywarki na indywidualne potrzeby
Rezultat zmywania i higiena
Ekspert od cięcia kosztów
Zmywarki niezawodne i ekologiczne

Obsługa zmywarki powinna być na tyle łatwa, aby nie wymagała prawie wcale uwagi. Dzięki zastosowaniu ekranu dotykowego posługiwanie się urządzeniami z serii UC jest dziecinnie proste i nie wymaga znajomości konkretnego języka: W zależności od zmywanych naczyń lub zabrudzenia wybiera się właściwy program przez dotknięcie odpowiedniej ikony przedstawiającej naczynia. Sygnały optyczne i akustyczne informują personel na bieżąco o postępie zmywania oraz stanie zmywarki.

Ponadto zmywarka rozpoznaje błędy, informuje o ich wystąpieniu i częściowo samodzielnie je usuwa. W ten sposób seria UC aktywnie przejmuje odpowiedzialność i odciąża personel. Ekran dotykowy nie jest tylko instrumentem nawigacji, ale zawiera również spory zasób ważnych informacji dla szefa kuchni i technika serwisowego.

Ekran dotykowy:

Ekran dotykowy jest platformą obsługową, komunikacyjną i kontrolną.

Elementy obsługi:
• Wybór programu
• Instrukcja obsługi
• Adresy serwisu
• Temperatura
• itp.

 

Poziom szefa kuchni (chroniony przez PIN):
• Wyświetlanie danych dotyczących eksploatacji/ higieny
• Ustawienia funkcji autostart

Poziom serwisu (chroniony przez PIN):
• Zmiana wszystkich ustawień
• Możliwość dopasowania do indywidualnych potrzeb klienta
• itp.

Przycisk start ze wskazaniem postępu: Przycisk start sprawdzony w urządzeniach Winterhalter wskazuje postęp, zmienia kolor podczas przebiegu cyklu zmywania z niebieskiego na zielony. Dzięki temu w mgnieniu oka można rozpoznać, jaki jest postęp programu.

Elementy obsługi:

Animowana instrukcja obsługi oraz wskazówki dotyczące zmywania informujące o prawidłowym posługiwaniu się zmywarką są zawsze pod ręką. W ten sposób nowy personel może szybko zapoznać się z funkcjonowaniem zmywarki. Czasochłonny instruktaż staje się zbyteczny.

Wskazanie okresów Konserwacji: Zmywarka automatycznie przypomina o planowej konserwacji. Zapewnia to dłuższą żywotność i zachowanie jakości urządzenia.

Wskazanie błędu: Sygnały optyczne i akustyczne umożliwiają szybkie rozpoznanie komunikatów wysyłanych przez zmywarkę, jak np. pola mycia zablokowane przez naczynia, brak środka czyszczącego lub nabłyszczacza. Personel może natychmiast zainterweniować i usunąć błąd. Wielokrotne mycie staje się dzięki temu zbędne.

Poziom szefa kuchni:

Dziennik eksploatacji jest narzędziem informacyjnym i kontrolnym, pomagającym rozpoznać i w razie potrzeby zmienić przyzwyczajenia użytkowników. Można tu znaleźć informacje o zużyciu, wykorzystaniu, uzdatnieniu wody i okresach serwisowych.

Zintegrowany dziennik higieny służy do dokumentowania wydarzeń istotnych pod względem higieny, jak np. wybór programu, przebieg mycia i nieprawidłowe działanie.

Programy specjalne:
Odkamienianie i czyszczenie podstawowe: Jeżeli w zmywarce osadził się kamień na skutek zbyt twardej wody, program do odkamieniania poradzi sobie z tym i przedłuży żywotność urządzenia. Za pomocą programu czyszczenia podstawowego można nawet usuwać z naczyń osady skrobi.
Dane kontaktowe dostawców środków chemicznych oraz partnerów serwisowych można odczytać na ekranie dotykowym bez konieczności długiego wyszukiwania.

Winterhalter Gastronom Polska
ul. Trakt Brzeski 62B
05-077 Warszawa-Wesoła
tel. (022) 773 25 52
fax. (022) 773 33 03
e-mail: winterha@winterhalter.com.pl
www.winterhalter.com.pl

Zobaczcie państwo:
Inteligentna technika - oszczędne zmywarkiWinterhalter spełnia marzenia swoich klientów
Rezultat zmywania i higienaZmywarki do naczyń szklanych
Profesjonalne zmywarki firmy Winterhalter na Targach EuroGastroZmywarka idealna w każdej sytuacji
GS 630 - Najmniejsza na świecie zmywarka do przyrządów kuchennychProfesjonalne zmywarki - Winterhalter wyprzedza konkurencję
Wymarzona zmywarka przemysłowa

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000