Urządzenia chłodnicze są elementem niezbędnym w każdym lokalu gastronomicznym. Schładzarko – zamrażarka powoduje, że produkty żywnościowe dłużej zachowają świeżość. Kostkami lodu chłodzi się drinki, soki i inne napoje. Pokruszony lód znakomicie nadaje się do przechowywania żywności, np. ryb i mięsa. Dlatego kostkarka do lodu jest urządzeniem, w które warto zainwestować.
Chłodnicze urządzenia gastronomiczne, które posiada w swojej ofercie firma RM Gastro, charakteryzują się wysoką jakością wykonania, niskimi kosztami eksploatacji, dużą wydajnością oraz zastosowaniem najnowocześniejszych rozwiązań technologicznych.
|
-
obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, drzwiczki z tworzywa
-
produkcja kostek metodą natryskową
-
zdolność mrożenia: 21 kg na 24 h
-
wymagane podłączenie wody i odpływu
-
pojemność zbiornika kostek: 4 kg/310 szt.
-
czynnik chłodniczy: R-134a
|
|
- schładzanie z temp. + 90 °C do + 3 °C
- możliwość schładzania potraw do 15 kg
- zamrażanie z temp. +90 °C do -40 °C
- możliwość zamrażania potraw do 10 kg
- sonda temperatury potrawy
- wymiary półek: GN 1/1 65 mm
(opcjonalnie 600 x 400 mm)
- rozstaw między prowadnicami 70 mm
- czynnik chłodniczy: R134a
|
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.