Grill staje się niezbędnym elementem wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego. Nie może go zabraknąć zarówno w barach szybkiej obsługi jak i w renomowanych restauracjach.
Kebab - grill gazowy oraz grill kontaktowy, które posiada w swojej ofercie firma RM Gastro, mają wiele funkcji i znacznie ułatwiają przygotowanie potraw. Grill, podobnie jak wszystkie inne urządzenia w ofercie RM Gastro, jest wykonany z wysokogatunkowych materiałów, jest trwały, wydajny oraz bezpieczny w użytkowaniu.
|
- ilość stref grzewczych: 3
- oddzielne sterowanie dla każdej strefy grzewczej
- płynna regulacja mocy palnika
- napęd igły umieszczony na dole urządzenia
- regulacja odległości igły od palników
- wyłącznik główny
- możliwość nachylenia igły
- szuflada na tłuszcz
- szufelka do mięsa
- pojemność maksymalna: 40 kg
- długość igły: 61,5 cm
- dostarczane z zamontowanymi dyszami na gaz PB + dysze na gaz ziemny GZ-50
|
|
-
płyty robocze wykonane ze specjalnej trudnościeralnej stali
-
płyta robocza dolna zespawana z rantem (szczelność, higiena, komfort pracy)
-
odpowiednia grubość płyty roboczej - 10 mm - gwarantuje idealne rozprowadzenie i utrzymywanie temperatury
-
żaroodporny uchwyt
-
regulacja temperatury 0 - 300 °C
-
kontrolka pracy i grzania
-
wyłącznik główny
-
rynna na tłuszcz
-
wykonanie nierdzewne
-
powierzchnia płyty górnej zawsze ryflowana
-
powierzchnia płyty dolnej gładka lub ryflowana (L lub R)
|
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.