Piec do pizzy staje się jednym z tych urządzeń, których w lokalu gastronomicznym zabraknąć nie może. Dotyczy to nie tylko pizzerii, lecz większości punktów, gdzie serwowane jest jedzenie.
Upodobanie Polaków do pizzy ciągle rośnie, dlatego restauracje muszą być zaopatrzone w profesjonalny sprzęt do jej wypieku.
Piece do pizzy, które posiada w swojej ofercie firma RM Gastro, są wykonane z wysokogatunkowych materiałów, są trwałe, wydajne i bezpieczne w użytkowaniu.
|
- profesjonalny piec do wypieku pizzy
- regulacja dolnej i górnej grzałki do 450° C
- wentylowane płyty szamotowe
- powiększona komora - wymiar pizzy 35 cm
- kominek do usuwania nadmiaru wilgoci
- wzmocniona konstrukcja drzwi
- specjalna izolacja
- wykonanie nierdzewne
- termometr komory
- oświetlenie wnętrza
|
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.