Elementy tego grilla montowane są w układzie liniowym przypominającym kształt (lokomotywy), konstrukcja stała.
Grille wędzarnie dla cateringu - Qeen wyposażone są w dwie nóżki z kółkami oraz dwie bez kółek. Wykonany jest z blachy kotłowej o grubości: 4-5 mm. Ruszt do grillowania/bbq zrobiony jest ze stali nierdzewnej, pręt grubości: 6 mm. Przeznaczony do użytku przydomowego, do małych i średnich restauracji, tarasy, agroturystyka – max. wydajność ok. 60 porcji/godz.
Grille wędzarnie dla cateringu - Qeen posiadają wędzarnię o średnicy: 40 cm. Jednorazowy wsad do wędzarni: 12 do 15 kg, może to być (ok. 30 pstrągów o wadze ok. 0,5 kg). Obróbka termiczna odbywa się poza paleniskiem. Palenisko ma drzwiczki z wyciętym otworem, w którym zamontowany jest szyber do regulacji temperatury. Nad paleniskiem zamontowana jest półka o wymiarach: 20 cm x 28 cm, służąca do postawienia garnka, patelni itp. Jako źródło temperatury wykorzystujemy drewno liściaste - najlepsze buk, olcha, dąb lub inne (
patrz drewno) najlepsze suche, sezonowane. W trakcie obróbki termicznej nie ma kontaktu tłuszczu z żarem.
1. Paleniska
2. Części grillowej lub bbq
3. Wędzarni lub bbq.
Palenisko:
- Długość : 40 cm
- Średnica rury: 40 cm
- Ruszt paleniska: pręt ø 16mm
- Ruszt do grilla/bbq: 2 x (19 cm x 38 cm).
Część grillowa lub bbq:
- Długość: 85 cm.
- Średnica rury: 40 cm.
- Ruszt do grilla/bbq: (38 cm x 83 cm).
Wędzarnia/BBQ:
- Wysokość: 128 cm.
- Szerokość: średnica rury = 40 cm.
- Ruszt do bbq (okrągły): 4 x ø 38 cm.
- Pręty do wędzenia: 2 x 3szt.
Cena: Oferta
Dostępność: Na stanie magazynowym / realizacja od ręki
Zapytanie: Wyślij zapytanie
Kategoria: Grille - wędzarnie dla cateringu, Grille ogrodowe, przydomowe, restauracja, agroturystyka.