Super Bar – intensywna i aromatyczna
Doskonała mieszanka palonych ziaren Arabiki i Robusty, skomponowana zgodnie z włoską tradycją typową dla okolic Neapolu.
Intensywny i dobrze wyważony aromat, pełny i mocny smak złagodzony słodyczą likieru i nutą czekolady.
Cechy te Café Passionata zawdzięcza wysokiej jakości ziarnom Arabiki i Robusty pochodzącym z tradycyjnych regionów upraw w Brazylii, Afryce, Indiach i Wietnamie oraz specjalnej metodzie palenia.
Intensywna, doskonała na espresso i do kaw mlecznych.
Polecana szczególnie do ekspresów ciśnieniowych oraz do zaparzania tradycyjnymi metodami.

Café Crème – łagodna i aromatyczna

Mieszanka palonych ziaren Arabiki i Robusty o łagodnym smaku i niskiej kwasowości.
Charakteryzuje się lekko orzechowym zapachem.
Specjalny proces palenia ziaren pozwala uzyskać apetyczną, kremową piankę na powierzchni aromatycznego naparu.
Ziarna do tej mieszanki pochodzą z tradycyjnych regionów upraw w Wietnamie i Indiach (Robusta) oraz Brazylii (Arabika).
Łagodna i kremowa, idealna do kaw mlecznych. Polecana również do ekspresów ciśnieniowych oraz do zaparzania tradycyjnymi metodami.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.