Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
03.05.2025
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Cukiernia M&K
Debic
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Już jest, Fond z owoców morza w paście KNORR – nowość w ofercie Unilever Food Solutions


Paella, risotto, gulasz to tylko przykłady dań, które można wyczarować dzięki Fondowi z owoców morza w paście KNORR. Nowość w ofercie Unilever Food Solutions dostępna jest na rynku od stycznia.

Z pasji do dobrego smaku

Doskonały do dań jednogarnkowych, Fond z owoców morza w paście KNORR, dostępny jest w postaci łatwej do dozowania pasty, zawierającej krewetki, ekstrakt z kraba i ekstrakt z homara. Stanowi idealną bazę do potraw z ryb i owoców morza. Dzięki intensywnemu aromatowi skorupiaków w połączeniu z delikatną świeżością pomidorów, pozwala nadać zupom i sosom wyjątkowy smak. Nowy fond Knorr nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów. Aby otrzymać 1 litr rosołu wystarczy tylko rozpuścić 23 g produktu w 1 litrze wrzącej wody, dokładnie wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.


Produkty convenience - wygoda i korzyść

Fond z owoców morza w paście KNORR jest jednym z produktów convenience, które ułatwiają każdemu szefowi kuchni przygotowanie niejednej potrawy. Korzyści z ich stosowania jest wiele, przede wszystkim czas, który zyskujemy podczas gotowania i oszczędność pieniędzy. Ponadto przechowywanie tych nowoczesnych produktów gotowych jest znacznie łatwiejsze i gwarantuje ciągłą dostępność. „Produkty convenience to wygoda na wielu płaszczyznach. Pozwalają, bez straty dla jakości i smaku potrawy, oszczędzić czas i zmniejszyć ilość generowanych odpadków spożywczych” – mówi Barbara Górna z marketingu Unilever Food Solutions.

Najwięcej (65%) odpadków spożywczych w profesjonalnych kuchniach powstaje bowiem na etapie przygotowywania dań. Dzięki stosowaniu produktów convenience szefowie kuchni są w stanie zredukować zarówno ilość składników w mise en place, jak i ilość odpadków, tak więc korzyść jest podwójna.

Produkty convenience to obietnica wyśmienitego smaku powstałych dań, jakość i składniki na najwyższym poziomie oraz gwarancja usprawnienia pracy w profesjonalnych kuchniach i troska o naszą planetę.

Więcej informacji na www.unileverfoodsolutions.pl w dziale Produkty dla profesjonalistów.

Unilever Food Solutions – kim jesteśmy

Na całym świecie pomagamy szefom kuchni i operatorom lokali różnej wielkości usprawnić pracę w kuchni – bez rezygnacji ze smaku czy kreatywności. Nasze profesjonalne produkty pod znanymi i lubianymi markami: Knorr, Hellmann’s czy Lipton wykorzystywane są w kuchniach
w 74 krajach świata.

W branży spożywczej działamy już od lat 80-ych XIX w. Sami jesteśmy szefami kuchni. Rozumiemy kluczową potrzebę zachowania równowagi między chęcią zachwycenia gości a generowaniem zysku. Wiemy również, jak sprawić, aby menu było jeszcze bardziej świeże i ekscytujące, dostosowane do zmieniających się gustów gości.

Więcej informacji udzieli:

Janina Śliwa
Unilever Food Solutions
Public Relations Specialist
61 876 4 317
Janina.Sliwa@unilever.com

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000