Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Wielkie hiszpańskie grillowanie!


Polacy coraz większą wagę przywiązują do tego, co ląduje na ich talerzach. Nie tylko w domu, ale (może przede wszystkim) w lokalach gastronomicznych. Liczy się dla nas jakość, smak i estetyka podania. Dlatego też restauratorzy i dostawcy produktów do gastronomii uczą się testować i sprawdzać nowe propozycje, żebyśmy mogli cieszyć się ich smakiem.
 
Niemalże żadna kuchnia w naszym kraju nie może obyć się bez mięsa. Uwielbiamy drób, tradycyjne schabowe, kochamy wszelkie kiełbasy. Jako przystawki niejednokrotnie serwujemy je podane w ciekawy i miły dla oka sposób. Często jednak radość z delektowania się tymi przysmakami zabija świadomość, że skład mięs bywa… wątpliwy. Dlatego warto pokusić się o poszukiwanie takich produktów, które oprócz walorów smakowych będą odznaczać się również wysoką jakością.
Na rynku dostępnych jest wiele rodzajów wędlin i kiełbas. Możemy wybierać spośród produktów tzw. sieciówek, towarów importowanych oraz własnego wyrobu. Jedną z nowych propozycji jest oferta firmy Martinez Somalo. Ta hiszpańska marka specjalizuje się w wyrobie szynek oraz kiełbas długo dojrzewających na bazie tradycyjnych receptur i składników. 
 
Ciekawą propozycją dla osób poszukujących nowych smaków są linie kiełbas Chorizo. Gratką dla smakoszy dobrych trunków będzie kiełbasa przyprawiona hiszpańskim winem. Cieszą się one niezwykłą popularnością wśród klientów, a ich wyłącznym producentem jest Martinez Somalo.
 
 
Dla fanów kreatywnego grillowania przygotowano dodatkowe, ciekawe wersje smakowe: z dodatkiem curry lub oryginalnie przyprawione na sposób śródziemnomorski albo Chorizo Arizona.
 
Firma przygotowała również ofertę dopasowaną do potrzeb lokali gastronomicznych. Dostępne są zarówno szynki serrano, bez skóry i tłuszczy w formie bloku, jak i kiełbasy w odpowiednich gramaturach, krojone lub w pętach. Marka promuje artykuły łączące tradycję i innowacyjność. Dzięki temu nie tylko nadąża, ale kreuje gusta i trendy gastronomiczne.
 
 
Produkty firmy świetnie smakują i kuszą oczy ciekawymi opakowaniami. Wielobarwne motywy oraz uśmiechy modeli przywodzą na myśl słoneczną Hiszpanię wraz z jej aromatyczną kuchnią.
 
Martinez Somalo to biznes rodzinny. Już 4. pokolenie pracuje nad udoskonalaniem oferty firmy oraz ciągłym rozwojem marki. Dobrze znana w Europie, teraz zawitała do Polski. Jakość oferowanych produktów została doceniona i potwierdzona certyfikatami: BRC (British Retail Consorcium) i IFS (International Food Standard). Tradycję przyrządzenia gwarantuje ETG Jamón Serrano, a Unia Europejska przyznała kiełbasie Chorizo z linii LA Gloria Riojana certyfikat produktu regionalnego.
 
 
Wiadomo, że o klienta należy zadbać. Szczególnie, gdy w grę wchodzi jego zadowolenie. Dlatego warto pokusić się o produkty sprawdzone i uznanej jakości. Postawmy na smak i satysfakcję naszych gości. Przekonajmy się, że Hiszpanie naprawdę znają się na mięsie!
 

Przedstawiciel w Polsce MARTINEZ
Przemysław Zatwardnicki
tel. 513 092 449
e-mail:
biuro@martineztapas.pl
www.martinezsomalo.com

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000