Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Dziczyzna w MAKRO ...
70 lat Winterhalte...
Poland 100 Best Re...
Selgros Cash&Carry...
Specjalne oferty p...
Czy na Konkursy Ku...
Świętuj międzynaro...
Nowy przetarg na k...
Zmarła Kamila Bars...
Paweł Oszczyk w ze...
Wędzarnia grill pr...
Eksperci na tropie...
Wdrażamy najnowocz...
Restauracje Atelie...
Focus Hotels otwor...
LSI Software S.A. ...
XXIII obrady Loży ...
Rozwiązania NEXT L...
Rada programu S...
Marketing internet...
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
POSbistro
Espiga
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Informacje biznesowe

Perfekcyjna  organizacja  Twojej  Kuchni

Jak osiągnąć więcej niż się spodziewałeś?




Dlaczego jesteśmy liderem rynku?

  • Od 35 lat oferujemy kucharzom innowacyjne rozwiązania
  • Myślimy o korzyściach i zadowoleniu was i waszych gości
  • Codziennie zajmujemy się tylko istotnymi szczegółami
  • Pokazujemy, jak zapewniać wybitną jakość potraw

  Nasz Cel

Oferowanie jak największych korzyści ludziom, którzy przyrządzają potrawy w kuchniach profesjonalnych

  • Minimalizacja zużycia energii, wody, miejsca i czasu
  • Minimalizacja ilości odpadów
  • Redukcja ilości koniecznego surowca
  • Stała gwarancja potraw najwyższej jakości
  • Kompletny serwis – przez całe życie produktu

 
Do 30 % większa wydajność – z gwarantowaną jakością potraw i minimalnym zużyciem zasobów naturalnych

  • 320 croissantów w 23 minuty
  • 400 udek kurczaka w 45 minut
  • 60 kg pieczonych ziemniaków w 20 minut
  • 80 kg brokuł w 15 minut
  • 240 sznycli w 12 minut
  • 160 steków z wzorkiem grillowym w 15 minut
  • 480 bułek w 18 minut
  • 400 porcji zapiekanki ziemniaczanej w 80 minut

 

 Doświadczenia kulinarne z całego świata
oferujemy z gwarancją efektów

    
Skracaj czas produkcji, zwiększaj wykorzystanie urządzeń, maksymalizuj wydajność – cały czas mając nad wszystkim pełną kontrolę

  • Najprostsza obsługa dla personelu pomocniczego
  • Odciąża od wykonywania rutynowych zadań
  • Wykorzystujemy 100 % możliwości technicznych
  • Do 20 % zmniejszamy zużycie surowca
  • Najlepsze wyniki gotowania powtarzalnego

 
Każda porcja – dokładnie w tak samo dobrej jakości

  • Intensywne kolory
  • Wyrazisty smak
  • Najwyższa soczystość i chrupkość

   
Wydajna produkcja

Elastyczne wydawanie


Różnorodne załadunki – jak sobie z tym poradzić

  • Informujemy, które produkty można przyrządzać razem
  • Dostosowujemy czas przyrządzania do wielkości załadunku oraz liczby i czasu otwarcia drzwiczek
  • Stała wysoka jakość
  • Mniej stresu i pośpiechu
  • Zastępujemy liczne specjalistyczne urządzenia
  • Oszczędzamy energię pojedynczych urządzeń
  • 30% krótszy czas przygotowania

 
Czystość i pielęgnacja przy niższych o 40 % kosztach

  • Samodzielne mycie w nocy
  • Zmniejszone zapotrzebowanie na chemię, wodę i energię
  • Minimalizacja kosztów
  • Higieniczna czystość, optymalna pielęgnacja urządzenia

 
Zarabiać pieniądze od pierwszego dnia

  • Znacznie krótsze czasy pracy
  • Bardzo krotki okres amortyzacji
  • Do 30 % mniejsze zapotrzebowanie na miejsce
  • Do 70 % mniejsze zapotrzebowanie na energię w porównaniu z tradycyjnymi urządzeniami
  • Średnio 20 %  mniejsze zapotrzebowanie na energię w porównaniu z piecami konwekcyjno-parowymi.
  • Do 30 % krótsze czasy produkcji
  • Zysk od początku przekracza koszt finansowania

Masz to w zasięgu ręki!
 
GWARANTUJEMY:
Odpowiednie rozwiązanie dostosowane do Twoich wymagań!

Robimy wszystko, aby Twoja inwestycja długotrwale się opłacała i gwarantujemy maksymalne korzyści z działalności przez całe życie lokalu

Zadzwoń !!!
22 864 93 26

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Metro Plast Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Gorbi Werner & Mertz Na Lunch Belfood M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Komat Caffetea M&M Gastro Manitowoc Foodservice Uzdrowisko Wysowa S.A.
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000