Dlaczego jesteśmy liderem rynku?
- Od 35 lat oferujemy kucharzom innowacyjne rozwiązania
- Myślimy o korzyściach i zadowoleniu was i waszych gości
- Codziennie zajmujemy się tylko istotnymi szczegółami
- Pokazujemy, jak zapewniać wybitną jakość potraw
Nasz Cel
Oferowanie jak największych korzyści ludziom, którzy przyrządzają potrawy w kuchniach profesjonalnych
- Minimalizacja zużycia energii, wody, miejsca i czasu
- Minimalizacja ilości odpadów
- Redukcja ilości koniecznego surowca
- Stała gwarancja potraw najwyższej jakości
- Kompletny serwis – przez całe życie produktu
Do 30 % większa wydajność – z gwarantowaną jakością potraw i minimalnym zużyciem zasobów naturalnych
- 320 croissantów w 23 minuty
- 400 udek kurczaka w 45 minut
- 60 kg pieczonych ziemniaków w 20 minut
- 80 kg brokuł w 15 minut
- 240 sznycli w 12 minut
- 160 steków z wzorkiem grillowym w 15 minut
- 480 bułek w 18 minut
- 400 porcji zapiekanki ziemniaczanej w 80 minut
Doświadczenia kulinarne z całego świata
oferujemy z gwarancją efektów
Skracaj czas produkcji, zwiększaj wykorzystanie urządzeń, maksymalizuj wydajność – cały czas mając nad wszystkim pełną kontrolę
- Najprostsza obsługa dla personelu pomocniczego
- Odciąża od wykonywania rutynowych zadań
- Wykorzystujemy 100 % możliwości technicznych
- Do 20 % zmniejszamy zużycie surowca
- Najlepsze wyniki gotowania powtarzalnego
Każda porcja – dokładnie w tak samo dobrej jakości
- Intensywne kolory
- Wyrazisty smak
- Najwyższa soczystość i chrupkość
Wydajna produkcja
Elastyczne wydawanie
Różnorodne załadunki – jak sobie z tym poradzić
- Informujemy, które produkty można przyrządzać razem
- Dostosowujemy czas przyrządzania do wielkości załadunku oraz liczby i czasu otwarcia drzwiczek
- Stała wysoka jakość
- Mniej stresu i pośpiechu
- Zastępujemy liczne specjalistyczne urządzenia
- Oszczędzamy energię pojedynczych urządzeń
- 30% krótszy czas przygotowania
Czystość i pielęgnacja przy niższych o 40 % kosztach
- Samodzielne mycie w nocy
- Zmniejszone zapotrzebowanie na chemię, wodę i energię
- Minimalizacja kosztów
- Higieniczna czystość, optymalna pielęgnacja urządzenia
Zarabiać pieniądze od pierwszego dnia
- Znacznie krótsze czasy pracy
- Bardzo krotki okres amortyzacji
- Do 30 % mniejsze zapotrzebowanie na miejsce
- Do 70 % mniejsze zapotrzebowanie na energię w porównaniu z tradycyjnymi urządzeniami
- Średnio 20 % mniejsze zapotrzebowanie na energię w porównaniu z piecami konwekcyjno-parowymi.
- Do 30 % krótsze czasy produkcji
- Zysk od początku przekracza koszt finansowania
Masz to w zasięgu ręki!
GWARANTUJEMY:
Odpowiednie rozwiązanie dostosowane do Twoich wymagań!
Robimy wszystko, aby Twoja inwestycja długotrwale się opłacała i gwarantujemy maksymalne korzyści z działalności przez całe życie lokalu
Zadzwoń !!!
22 864 93 26
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.