Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Tydzień wariacji cenowo - kuchennych suma!


Wędzarnia MENOS – wiodący na rynku krajowym przetwórca suma – oraz Hodowla Suma z Dzigorzewa – jeden z największych hodowców suma w Polsce – zaprasza na  Wariacje Kuchenno - Cenowe z Sumem.
 

Sum filet świeży już od 22 PLN!

 
Jeżeli wykorzystujecie Państwo w Swojej kuchni tę smaczną rybę, czeka Was nie lada niespodzianka cenowa. Natomiast jeśli jeszcze nie pozwoliliście zagościć sumowi u Was na stałe, teraz Macie niepowtarzalną ku temu okazję.

Od poniedziałku do poniedziałku
od 14 do 21 kwietnia 2014r. zmiana cen:

  • sum filet swieży ze skórą bez ości – 27 zł/kg na 22,00 zł/kg netto
  • sum filet świeży bez skóry i bez ości – 32 zł/kg na 27,00 zł/kg netto
  • sum filet wędzony na ciepło bez skóry i bez ości – 42 zł/kg na 37,00 zł/kg netto
    (wędzony tradycyjnie bez konserwantów)
  • polędwica z suma wędzona na ciepło – 47 zł/kg na 42,00 zł/kg netto
    (wędzona tradycyjnie bez konserwantów)

Promocja dotyczy suma świeżego i wędzonego w każdej postaci.

Świętuj z sumem przez cały tydzień!

Więcej informacji pod nr tel:
Kasia +48 603 626 569
Łukasz +48 603 820 805
Monika +48 609 210 110

Zamówienia należy składać telefonicznie lub wysyłać na adres: dzialhandlowy@menos-ryby.pl


PPHIU MENOS Sp. z o.o.
Dzigorzew 8
98-210 Sieradz
tel./fax: 43 827 23 03
tel./fax: 43 822 46 99
e-mail: dzialhandlowy@menos-ryby.pl
www.menos-ryby.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Debic Cukiernia M&K iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000