Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Kocioł warzelny i ...
Niezawodny serwis ...
Jesienny niezbędni...
Profesjonalne kost...
Najszybsza kawa na...
Najlepsze burgery ...
Rewolucyjna szatko...
Zawsze o jeden pom...
Odzież i tekstylia...
Grille wędzarnie d...
Grille wędzarnie d...
Grille – węd...
Boczek Smażony!
Postaw na karton z...
Potykacze – ...
Innowacyjna zmywar...
Szafa do sezonowan...
Składana podłoga t...
Bufet Premium Cold...
SelfCookingCenter&...
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Hello Coffee
Komat
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Sokołów
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Technika antypoślizgowa - jak zabezpieczyć gościa przed wypadkiem


Wygoda i bezpieczeństwo to główne elementy, na jakie powinni zwracać uwagę właściciele hoteli, restauracji czy spa. Podczas wizyty w takich obiektach na gości czeka wiele niebezpieczeństw, którym należy zawczasu przeciwdziałać. Do głównych zagrożeń, na jakie narażeni są klienci, należą m.in. poślizgnięcia, na które bezpośredni wpływ ma jakość zastosowanego podłoża.

Należy pamiętać, że każde obrażenie, jakiego dozna w naszym lokalu klient, jest dla nas nie tylko niezwykle kosztowne, ale także wpływa negatywnie na opinie o obiekcie.

Odpowiedzią na tego typu problemy jest dostarczona przez firmę C.T. Service Sp. z o.o. innowacyjna, opatentowana technologia antypoślizgowa ZAP, o której można było usłyszeć podczas targów HoReCa 2014.
 

Podczas targów w Krakowie przedstawiciele firmy C.T. Service Technika Antypoślizgowa prezentowali swoje najnowsze osiągnięcie i odpowiadali na pytania zainteresowanych. Przez wszystkie dni targowe na stoisku nie brakowało zwiedzających, którzy chcieli dowiedzieć się czegoś więcej, na temat technologii antypoślizgowej ZAP.

W skrócie, metoda ZAP sprawia, że mokra i śliska powierzchnia staje się bezpieczna. Efekt antypoślizgowy jest przy tym długotrwały, objęty wieloletnią gwarancją oraz potwierdzony certyfikatem.

Metodę tę można stosować na podłożach zawierających krzemionkę - na płytkach ceramicznych, kamiennych, gresie, marmurze, granicie, itd. Co więcej, ze względu na to, iż zabezpieczenie to nie tworzy na podłożu powłoki lecz staje się integralną częścią podłogi, nie powoduje jakichkolwiek widocznych zmian powierzchni czy chropowatości. Dzięki temu nie trzeba zmieniać projektów architektonicznych, a podłoże zawsze wygląda imponująco.

Technologia antypoślizgowa ZAP oparta jest na kombinacji dwóch preparatów tworzących trwałe struktury krystaliczne z powierzchniami podłóg. Najpierw nakłada się aktywator, który powoduje uaktywnienie krzemionki znajdującej się w wierzchnich warstwach podłogi, a następnie krystalizator, który tworzy strukturę krystaliczną,  utrwalającą efekt antypoślizgowy. Po spłukaniu i wysuszeniu, podłoga od razu nadaje się do użytku.

Dzięki zwiększonemu współczynnikowi tarcia mokrej powierzchni, metoda ZAP rozwiązuje problem ze śliskimi podłogami na wiele lat.

Potwierdzeniem unikatowości i skuteczności owej metody są nie tylko liczne certyfikaty i wyróżnienia, ale także otrzymana podczas Targów w Krakowie Nagroda za Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii w kategorii wyposażenie i urządzenia do SPA.

Firma C.T. Service Sp. z o.o. Technika Antypoślizgowa zajmuje się profesjonalnymi zabezpieczeniami antypoślizgowymi podłóg. Posiada certyfikaty ISO, IQNET, HACCP i PZH.
 
Do jej głównych zadań należy profesjonalna analiza powierzchni podłogi oraz przygotowanie optymalnych rozwiązań antypoślizgowych. Co ważne, po wykonaniu usługi firma wystawia Certyfikat Antypoślizgowości  i dołącza  wydruk charakterystyki współczynnika tarcia dynamicznego zabezpieczonej powierzchni.


C.T. Service Sp.z o.o.
ul. Jana Pawła II 41
05-500 Piaseczno
tel.: 22 750 20 66 do 68
fax: 22 750 20 95
e-mail: office@ctservice.com.pl
www.antyposlizgowa.com

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robot - Coupe Robvita Pizzola Smoker Hello Coffee Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Caffetea Tableart Tomasz Miszczak Komat Uzdrowisko Wysowa S.A. Espiga Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego POSbistro Makro Cash & Carry Belgium`s Best Voigt Krosno Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Barson Artek Iglotex Lemonia
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000