Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Boczek Smażony!
Postaw na karton z...
Potykacze – ...
Innowacyjna zmywar...
Szafa do sezonowan...
Składana podłoga t...
Bufet Premium Cold...
SelfCookingCenter&...
Zakup na jesień &#...
Doskonałe ciasto d...
Urządzenia Watersy...
Nowoczesna filtrac...
Wielkie hiszpański...
Wysokiej jakości b...
Mr. Proper All Pur...
3 zadania – ...
FAIRY - 100% skute...
Profesjonalne i ma...
Zabezpieczanie żyw...
Pizza na cienkim s...
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Tech - Prim
Makro Cash & Carry
Heute Service
LMS Online Sp. z o.o.
Winterhalter Gastronom...
HellCold
M&M Gastro
007Gastro.pl
Caffetea
Elektronika S.A.
Artykuły spożywcze
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Stówka - Pizzola
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Szafa do sezonowania wołowiny DRY AGER DX1000® wyróżniona na Targach HORECA 2016


Podczas tegorocznych Targów HORECA w konkursie na Najlepszy Produkt dla Gastronomii wyróżnienie otrzymała szafa do sezonowania wołowiny DRY AGER DX1000®. Innowacyjna i funkcjonalna, doceniana przez właścicieli restauracji za bardzo dobre wyniki dojrzewania metodą na sucho oraz wyśmienity wygląd, perfekcyjnie wpisujący się w wystrój każdego wnętrza.
 

  
Wkrótce premiera kolejnej szafy Dry Ager!

Po światowym sukcesie szafy do sezonowania wołowiny Dry Ager DX1000® na rynek wkracza drugi produkt niemieckiej marki. Mniejsza lodówka, idealna do zabudowy, skierowana będzie w dużej mierze do prywatnych miłośników dojrzewanych mięs i wędlin, ale nie tylko. Mała szafa z pewnością ucieszy mniejsze restauracje i sklepy, dla których DX1000® była z różnych względów zbyt duża. Model Dry Ager DX500® wygląda równie dobrze jak jego poprzedniczka,  i mimo swojego niewielkiego rozmiaru, wytwarza naprawdę wielki smak! Pojemność nowej szafy wynosi 20 kg mięsa, które możemy podwiesić  na haku lub w gotowych porcjach umieścić na półce.
 

  
Co wyróżnia szafy Dry Ager?
Sezonowanie wołowiny, wieprzowiny,  szynek, salami w profesjonalnych szafach Dry Ager to nieskomplikowany proces,  który w prosty sposób można wdrożyć w każdej restauracji. Wygodne w użytkowaniu lodówki nie wymagają podłączenia zewnętrznego źródła wody i są pomyślane tak, by stwarzać optymalne warunki do dojrzewania mięsa. Powietrze we wnętrzu szafy jest sterylizowane co minutę by zapewnić doskonałą higienę całego procesu. Perfekcyjnie opracowana technologia została zamknięta w wyśmienicie wyglądającej obudowie, która zachwyca nowoczesnym i ponadczasowym designem. Całokształt uzupełnia jeszcze jedna ważna zaleta, jaką jest bardzo dobry stosunek ceny do jakości. 
 
 
Przedstawiciel marki Dry Ager w Polsce, firma CHRIS Krzysztof Sawicki z Krakowa, zapowiada premierę nowej szafy na początek roku 2017. Zamówienia na nowy produkt mogą być składane już dziś, w atrakcyjnej ofercie przedsprzedażowej.
 
Więcej informacji znajdą Państwo na www.dry-ager.pl

Wszystkich zainteresowanych produktami DRY AGER zapraszamy do kontaktu:
 
CHRIS Krzysztof Sawicki
ul. Szwedzka 23
30-324 Kraków

tel.: 12 261 15 51
e-mail: biuro@dry-ager.pl
www.dry-ager.pl
 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Artek Lunch24.pl Manitowoc Foodservice Convotherm Fondis M&M Gastro Na Lunch 007Gastro.pl Winterhalter Gastronom Polska M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Demi Co. HellCold Voigt Steinberg RM Gastro Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gorbi Tech - Prim Espiga Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Gaspol LMS Online Sp. z o.o. RATIONAL Sp. z o.o. Belfood Barson Iglotex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000