Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Smoker – Na podwyżki Cen


Grillo-Wędzarnie marki Smoker zawodowo sprawdzają się w trakcie tak drastycznych podwyżek cen energi elektrycznej i gazu, które obecnie są mocno odczuwalne przez przedsiębiorców prowadzących swoją gastronomię.
Na zdjęciu Grillo-wędzarnia marki Smoker typ: „King”
 
1.Grille marki SMOKER działają w oparciu o źródło temperatury pochodzące z drewna liściastego.
2.Drewno liściaste (patrz strona: https://smoker.com.pl/drewno-charakterystyka/)
3.Koszt drewna opałowego: buk, olcha – to średnia cena 340 pln/mp.
                                                                   ( cena po podwyżkach. )
4.Średnie całodzienne zapotrzebowanie drewna na pracę grillo- wędzarni marki 
   Smoker typ „King” to 0,06 mp. =  20,40 pln.
   30 dni pracy Smokera King = 612,00 pln.
5.Maksymalny jednorazowy wsad produktów do grillo- wędzarni King w procesie wędzenia wynosi - 30 kg.  plus ( + ) powierzchnia grilla.
6.W ciągu godziny na Smokerze typ King można wydać 200 porcji !! Rekord to 370 porcji!!
7.Na urządzeniach Smoker można: wędzić, grillować, stosować obróbkę metodą barbecue (BBQ), gotować i smażyć.

Prowadzimy warsztaty i szkolenia z zakresu przygotowania dań z grilla i bbq. Zapraszamy do współpracy: lk.smoker@gmail.com ; +48 607-221-623

 
Kategoria: Grillo-wędzarnia stacjonarna / do prac zarobkowych/średni biznes – tarasy restauracyjne, ogródki hotelowe, stawy rybne, sklepy mięsne a także - agroturystyka, domy weselne, eventy okolicznościowe.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast Belfood HAGEA
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000