Grillo-Wędzarnie marki Smoker zawodowo sprawdzają się w trakcie tak drastycznych podwyżek cen energi elektrycznej i gazu, które obecnie są mocno odczuwalne przez przedsiębiorców prowadzących swoją gastronomię.
Na zdjęciu Grillo-wędzarnia marki Smoker typ: „King”
1.Grille marki SMOKER działają w oparciu o źródło temperatury pochodzące z drewna liściastego.
2.Drewno liściaste (patrz strona:
https://smoker.com.pl/drewno-charakterystyka/)
3.Koszt drewna opałowego: buk, olcha – to średnia cena 340 pln/mp.
( cena po podwyżkach. )
4.Średnie całodzienne zapotrzebowanie drewna na pracę grillo- wędzarni marki
Smoker typ „King” to 0,06 mp. = 20,40 pln.
30 dni pracy Smokera King = 612,00 pln.
5.Maksymalny jednorazowy wsad produktów do grillo- wędzarni King w procesie wędzenia wynosi - 30 kg. plus ( + ) powierzchnia grilla.
6.W ciągu godziny na Smokerze typ King można wydać 200 porcji !! Rekord to 370 porcji!!
7.Na urządzeniach Smoker można: wędzić, grillować, stosować obróbkę metodą barbecue (BBQ), gotować i smażyć.
Prowadzimy warsztaty i szkolenia z zakresu przygotowania dań z grilla i bbq. Zapraszamy do współpracy: lk.smoker@gmail.com ; +48 607-221-623
Kategoria: Grillo-wędzarnia stacjonarna / do prac zarobkowych/średni biznes – tarasy restauracyjne, ogródki hotelowe, stawy rybne, sklepy mięsne a także - agroturystyka, domy weselne, eventy okolicznościowe.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.