Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Profesjonalny sprz...
Wynajmij profesjon...
Tradycyjne, Domowe...
Poradnik Hamburger...
inEwi - innowacyjn...
Musztarda ze smażo...
W portfolio marki ...
Profesjonalna masz...
Komora chłodnicza ...
Fanex wprowadził d...
Tres Amigos –...
Brazylijska Tapiok...
Mięso ze strusia -...
Stylowe meble dla ...
Nowe funkcjonalnoś...
Szeroki wybór jada...
Automatyczne dystr...
Rewolucyjna kotlec...
Wysokiej jakości n...
Niezawodny serwis ...
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
GRILL KAMADO
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
ELMAK
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Pizza na cienkim spodzie z kulki mrożonej Pizzola


Nawet najlepsze składniki i najbardziej wyszukane dodatki nie gwarantują udanej pizzy jeśli ciasto do pizzy nie będzie spełniało oczekiwań klientów. Jak zadbać o wysoką jakość ciasta? Jak zagwarantować powtarzalność formy, gramatury i smaku, a przy tym wszystkim zminimalizować czas oczekiwania klienta na gotowe danie? Pizzola – producent ciast mrożonych i spodów do pizzy udowadnia, że spełnienie wszystkich warunków jest możliwe.

Ciasto mrożone do pizzy PIZZOLA – sprawdź dlaczego warto skorzystać z oferty:
  • Ciasto do pizzy w kulkach i gotowe placki do spodów różnych grubości i średnic, pozwalają zaspokoić oczekiwania każdego klienta. Ciasta cechuje najwyższa jakość.
  • Wieloletnie doświadczenie i korzenie w ojczyźnie pizzy – Włoszech.
  • Stała, niezmienna, najwyższa jakość. Ograniczenie do minimum problemów z jakością mąki (im większa partia mąki w jednej dostawie tym stabilniejszy produkt – zakład produkcyjny zamawia jednorazowo wiele ton tego surowca).
  • Skrócenie do minimum czasu oczekiwania klienta restauracji na zamówioną pizzę. Czas od zamówienia do podania przy zamówieniu pizzy na grubym spodzie wykonanej na placku gotowym wynosi ok. 10 min a na cienkim ok. 5 min !
  • W przypadku zamówień na telefon i dowozu pizzy ma to oczywiście kolosalne znaczenie.
  • Brak konieczności inwestowania w drogi sprzęt do produkcji ciasta. Pieniądze zaoszczędzone na zakupie mieszarki można przeznaczyć na zakup plackarki. Plackarka z kolei wyeliminuje konieczność zatrudnienia wykwalifikowanego pizzera i znacznie zwiększy wydajność.
  • Uniezależnienie się od kwalifikacji personelu i znaczne obniżenie związanych z tym kosztów.
  • Zmniejszenie powierzchni magazynowej i produkcyjnej.
  • Czystość na zapleczu, eliminacja zapylenia mąką.
  • Wyeliminowanie wielu czynności zw. z koniecznością zamawiania/kupowania, kontrolowania terminów przydatności i jakości, problemów z utrzymaniem właściwej rotacji magazynowej etc. półproduktów do produkcji ciasta.

Z tej samej mrożonej kulki ciasta mrożonego można uzyskać różnej jakości pizze poprzez:
  • zmianę gramatury przez podział lub łączenie
  • zmianę średnicy / grubości placka
  • poprzez zastosowanie różnych parametrów wypieku (temperatura, udział % temperatury grzałek góra/dół pieca)
  • wybór metody wyrobu placka: ręczna lub w plackarce
  • wybór dodatków.
Ostateczny smak i wygląd pizzy zależy od ręki pizzera, dlatego dwie pracujące obok siebie pizzerie mogą pracować na tej samej kulce ciasta mrożonego i jednocześnie sprzedawać bardzo różniące się od siebie pizze.
 
Więcej informacji na: www.pizzola.com.pl

STÓWKA Sp. z o.o. Sp.k.
Mała Wieś 15
26-803 Promna
tel.: 602 784 179
www.pizzola.com.pl
sprzedaz@pizzola.com.pl
Zobaczcie państwo:
Ciasto do pizzy Pizzola - niezmienna jakość i gwarantowany smakPizza na grubym spodzie z placka mrożonego Pizzola
Dobra pizza bez tajemnic – jak zrobić idealną pizzę?Zapiekanki i Hot-dogi - sprawdź ofertę firmy Pizzola
Pizza na cienkim spodzie z placka mrożonego PizzolaPizza na grubym spodzie z kulki mrożonej Pizzola
Smacznie, tanio, tradycyjnie - oferta PizzolaSmacznie, tanio, tradycyjnie - spody do pizzy Pizzola

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker GRILL KAMADO Gastromix Matlix ELMAK Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System inEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Lemonia CTK Doram Piórex Fanex Sokołów Na Lunch Menos Uzdrowisko Wysowa S.A.
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000