Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Premiera zmywarki ...
Zaprezentuj swoje ...
Profesjonalny sprz...
Automatyczne dystr...
Wynajmij profesjon...
Tradycyjne, Domowe...
Poradnik Hamburger...
inEwi - innowacyjn...
Musztarda ze smażo...
W portfolio marki ...
Profesjonalna masz...
Komora chłodnicza ...
Fanex wprowadził d...
Tres Amigos –...
Brazylijska Tapiok...
Mięso ze strusia -...
Stylowe meble dla ...
Nowe funkcjonalnoś...
Szeroki wybór jada...
Rewolucyjna kotlec...
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Pizza na cienkim spodzie z kulki mrożonej Pizzola


Nawet najlepsze składniki i najbardziej wyszukane dodatki nie gwarantują udanej pizzy jeśli ciasto do pizzy nie będzie spełniało oczekiwań klientów. Jak zadbać o wysoką jakość ciasta? Jak zagwarantować powtarzalność formy, gramatury i smaku, a przy tym wszystkim zminimalizować czas oczekiwania klienta na gotowe danie? Pizzola – producent ciast mrożonych i spodów do pizzy udowadnia, że spełnienie wszystkich warunków jest możliwe.

Ciasto mrożone do pizzy PIZZOLA – sprawdź dlaczego warto skorzystać z oferty:
  • Ciasto do pizzy w kulkach i gotowe placki do spodów różnych grubości i średnic, pozwalają zaspokoić oczekiwania każdego klienta. Ciasta cechuje najwyższa jakość.
  • Wieloletnie doświadczenie i korzenie w ojczyźnie pizzy – Włoszech.
  • Stała, niezmienna, najwyższa jakość. Ograniczenie do minimum problemów z jakością mąki (im większa partia mąki w jednej dostawie tym stabilniejszy produkt – zakład produkcyjny zamawia jednorazowo wiele ton tego surowca).
  • Skrócenie do minimum czasu oczekiwania klienta restauracji na zamówioną pizzę. Czas od zamówienia do podania przy zamówieniu pizzy na grubym spodzie wykonanej na placku gotowym wynosi ok. 10 min a na cienkim ok. 5 min !
  • W przypadku zamówień na telefon i dowozu pizzy ma to oczywiście kolosalne znaczenie.
  • Brak konieczności inwestowania w drogi sprzęt do produkcji ciasta. Pieniądze zaoszczędzone na zakupie mieszarki można przeznaczyć na zakup plackarki. Plackarka z kolei wyeliminuje konieczność zatrudnienia wykwalifikowanego pizzera i znacznie zwiększy wydajność.
  • Uniezależnienie się od kwalifikacji personelu i znaczne obniżenie związanych z tym kosztów.
  • Zmniejszenie powierzchni magazynowej i produkcyjnej.
  • Czystość na zapleczu, eliminacja zapylenia mąką.
  • Wyeliminowanie wielu czynności zw. z koniecznością zamawiania/kupowania, kontrolowania terminów przydatności i jakości, problemów z utrzymaniem właściwej rotacji magazynowej etc. półproduktów do produkcji ciasta.

Z tej samej mrożonej kulki ciasta mrożonego można uzyskać różnej jakości pizze poprzez:
  • zmianę gramatury przez podział lub łączenie
  • zmianę średnicy / grubości placka
  • poprzez zastosowanie różnych parametrów wypieku (temperatura, udział % temperatury grzałek góra/dół pieca)
  • wybór metody wyrobu placka: ręczna lub w plackarce
  • wybór dodatków.
Ostateczny smak i wygląd pizzy zależy od ręki pizzera, dlatego dwie pracujące obok siebie pizzerie mogą pracować na tej samej kulce ciasta mrożonego i jednocześnie sprzedawać bardzo różniące się od siebie pizze.
 
Więcej informacji na: www.pizzola.com.pl

STÓWKA Sp. z o.o. Sp.k.
Mała Wieś 15
26-803 Promna
tel.: 602 784 179
www.pizzola.com.pl
sprzedaz@pizzola.com.pl
Zobaczcie państwo:
Ciasto do pizzy Pizzola - niezmienna jakość i gwarantowany smakPizza na grubym spodzie z placka mrożonego Pizzola
Dobra pizza bez tajemnic – jak zrobić idealną pizzę?Zapiekanki i Hot-dogi - sprawdź ofertę firmy Pizzola
Pizza na cienkim spodzie z placka mrożonego PizzolaPizza na grubym spodzie z kulki mrożonej Pizzola
Smacznie, tanio, tradycyjnie - oferta PizzolaSmacznie, tanio, tradycyjnie - spody do pizzy Pizzola

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola Rational Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Werner & Mertz Krosno EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Artek Watersystem Barson
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000