Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Restauracja Japońs...
Emil Klimas stanie...
Bartosz Peter
Rafał Kudliński
Grille z wędzarnią...
Zwyciężczyni 6. Kr...
Regularnie podnosz...
Piekarze przed wyz...
Sommelier – ...
Nauczyłem się rozu...
"Carving to moje ż...
Sebastian Humski
Robert Joachimiak ...
C-Michel Labarre
Szef Michel Roth
Wywiad z członkiem...
Wywiad z Sylwią Bu...
Wywiad z Dariuszem...
Nieuczciwość praco...
Rozmowa z Mirosław...
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
Caffetea
Komat
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Sokołów
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Maciej Pisarek ponownie w duecie z Pawłem Salamonem!


Najbardziej lubi przyrządzać dania mięsne zwłaszcza dziczyznę oraz desery i pieczywo.

 
Maciej Pisarek o sobie:

Moja przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2014 roku pod okiem Pana Pawła Salamona.

Ważnym krokiem w rozwoju mojej kariery zawodowej stał się udział w konkursach gastronomicznych.

Inspirację do gotowania czerpię od innych szefów kuchni zarażających entuzjazmem do gastro­nomii.

Budowanie dania zaczynam od konceptu i pochodzenia danego produktu.

W pracy motywuje mnie uśmiech na twarzy zadowolonych gości.

Najbardziej lubię przyrządzać dania mięsne zwłaszcza dziczyznę oraz desery i pieczywo.

Moje popisowe danie to pasztety różnej maści.

Nie wyobrażam sobie kuchni bez masła.

Chciałbym poznać kuchnię wschodu.

Nie lubię smaku strachu przed nowością.

Mój największy sukces zawodowy to spotykanie wspaniałych ludzi na swojej drodze.

Za 5 lat chciałbym w dalszym ciągu poszerzać swoją wiedzę kulinarną.

W dobry nastrój zawsze wprowadza mnie dobry deser.

Gdybym wygrał bilet do dowolnego miejsca na świecie wy­brałbym Nową Zelandię. Wspaniałe środowisko, krajobrazy i niesamowite produkty.

W dniach 26-27 września będę spełniał swoje marzenia.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z moim mentorem, Pawłem Salamonem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Robvita Smoker Matlix Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex Barry Callebaut Caffetea M&M Gastro Tableart Tomasz Miszczak Komat M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Manitowoc Foodservice Uzdrowisko Wysowa S.A. Espiga POSbistro Gastromedia Makro Cash & Carry
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000