Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Profesjonalny sprz...
Wynajmij profesjon...
Tradycyjne, Domowe...
Poradnik Hamburger...
inEwi - innowacyjn...
Musztarda ze smażo...
W portfolio marki ...
Profesjonalna masz...
Komora chłodnicza ...
Fanex wprowadził d...
Tres Amigos –...
Brazylijska Tapiok...
Mięso ze strusia -...
Stylowe meble dla ...
Nowe funkcjonalnoś...
Szeroki wybór jada...
Automatyczne dystr...
Rewolucyjna kotlec...
Wysokiej jakości n...
Niezawodny serwis ...
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
GRILL KAMADO
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
ELMAK
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Miksuj zmrożoną żywność bez jej rozmrażania z Pacojet Junior


Rozmowy, debaty, warsztaty, degustacje i wiele niesamowitych nowości na rynku gastronomicznym, a to wszystko na Kongresie Szefów Kuchni. Podczas tego wydarzenia, w dniu 11 października 2017 roku w Warszawie odbyła się polska premiera innowacyjnego urządzenia do miksowania zamrożonej żywności – Pacojet Junior.
 
 
Pacojet Junior to najnowsze rozwiązanie jakie oferuje Państwu GASTROMEDIA. Firma ta zajmuje się kompleksowym wyposażeniem obiektów zbiorowego żywienia w profesjonalne urządzenia gastronomiczne, meble i wyposażenie cateringowe. Z myślą o tych najbardziej wymagających klientach powstał Pacojet Junior, który potrafi zmiksować zmrożone produkty bez konieczności ich rozmrażania.
 
 
Tradycyjne maszyny do lodów wymagają stosowania owoców obranych, rozdrobnionych i przefiltrowanych, a to zabiera czas i utrudnia pracę. Z Pacojet'em Junior jest szybciej i łatwiej. Świeże owoce krojone są w kostki (jabłka, gruszki, pomidory i inne owoce ze jadalną skórką – nie muszą być obierane) i po pokrojeniu wrzucane do metalowego pojemnika. Pojemnik zalewany jest sokiem lub syropem, zamykany pokrywką i przechowywany minimum 24 godz. przy -20OC. W Pacojet Junior nie ma potrzeby stosowania konserwantów, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów i innych dodatków chemicznych występujących w sproszkowanych półproduktach.
 
 
W trakcie Kongresu Szefów Kuchni na stoisku firmy GASTROMEDIA odbyła się polska premiera innowacyjnego urządzenia do miksowania zamrożonych produktów bez ich rozmrażania – Pacojet Junior. Stoisko firmy było licznie odwiedzane, nie tylko przez szefów kuchni z całej Polski, ale także przez restauratorów i managerów. Pacojet Junior to atrakcyjna inwestycja na dobry początek dla wszystkich, którzy na starcie nie mają dużego budżetu, ale chcą zapewnić wysoką jakość i różnorodność serwowanych potraw. Co więcej, urządzenie to pozwala też na perfekcyjne przygotowanie i wsparcie przy serwisie a la'carte oraz przy bankietach i cateringu. Pacojet Junior umożliwia przyrządzenie zarówno 1 porcji deseru a la minute jak i również całego pojemnika – ok. 1l. Zmiksowana porcja lodów czy sorbetu ma jednorodną i kremową konsystencję o idealnej temperaturze do serwowania -7 do -12OC.
 
 
Dzięki systemowi Pacojet Junior, produkcja różnorodnych słodkich i pikantnych potraw o wspaniałej konsystencji, intensywnym smaku i zapachu stanie się prosta, szybka i bezpieczna. Atrakcyjna cena ułatwi podjęcie decyzji inwestycyjnej nawet przy niskim budżecie. Pacojet Junior może być pierwszym lub kolejnym Pacojet'em w Państwa kuchni. Wybierając firmę GASTROMEDIA i jej najnowszy Pacojet Junior otrzymują Państwo urządzenie, które oszczędza czas, ułatwia pracę i przynosi wiele oszczędności.
 

Informacje i sprzedaż:
GASTROMEDIA Sp. z o.o.
ul. Henryka Dembińskiego 8
01-644 Warszawa
www.gastromedia.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker GRILL KAMADO Gastromix Matlix ELMAK Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System inEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Lemonia CTK Doram Piórex Fanex Sokołów Na Lunch Menos Uzdrowisko Wysowa S.A.
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000