Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
SZTUĆCE Z WIECZYST...
Nowa linia marek w...
Profesjonalne pros...
Miksuj zmrożoną ży...
Nowoczesna platfor...
Rewolucyjna linia ...
Kocioł warzelny i ...
Niezawodny serwis ...
Jesienny niezbędni...
Profesjonalne kost...
Najszybsza kawa na...
Najlepsze burgery ...
Rewolucyjna szatko...
Zawsze o jeden pom...
Odzież i tekstylia...
Grille wędzarnie d...
Grille wędzarnie d...
Grille – węd...
Boczek Smażony!
Postaw na karton z...
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
POSbistro
Espiga
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Miksuj zmrożoną żywność bez jej rozmrażania z Pacojet Junior


Rozmowy, debaty, warsztaty, degustacje i wiele niesamowitych nowości na rynku gastronomicznym, a to wszystko na Kongresie Szefów Kuchni. Podczas tego wydarzenia, w dniu 11 października 2017 roku w Warszawie odbyła się polska premiera innowacyjnego urządzenia do miksowania zamrożonej żywności – Pacojet Junior.
 
 
Pacojet Junior to najnowsze rozwiązanie jakie oferuje Państwu GASTROMEDIA. Firma ta zajmuje się kompleksowym wyposażeniem obiektów zbiorowego żywienia w profesjonalne urządzenia gastronomiczne, meble i wyposażenie cateringowe. Z myślą o tych najbardziej wymagających klientach powstał Pacojet Junior, który potrafi zmiksować zmrożone produkty bez konieczności ich rozmrażania.
 
 
Tradycyjne maszyny do lodów wymagają stosowania owoców obranych, rozdrobnionych i przefiltrowanych, a to zabiera czas i utrudnia pracę. Z Pacojet'em Junior jest szybciej i łatwiej. Świeże owoce krojone są w kostki (jabłka, gruszki, pomidory i inne owoce ze jadalną skórką – nie muszą być obierane) i po pokrojeniu wrzucane do metalowego pojemnika. Pojemnik zalewany jest sokiem lub syropem, zamykany pokrywką i przechowywany minimum 24 godz. przy -20OC. W Pacojet Junior nie ma potrzeby stosowania konserwantów, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów i innych dodatków chemicznych występujących w sproszkowanych półproduktach.
 
 
W trakcie Kongresu Szefów Kuchni na stoisku firmy GASTROMEDIA odbyła się polska premiera innowacyjnego urządzenia do miksowania zamrożonych produktów bez ich rozmrażania – Pacojet Junior. Stoisko firmy było licznie odwiedzane, nie tylko przez szefów kuchni z całej Polski, ale także przez restauratorów i managerów. Pacojet Junior to atrakcyjna inwestycja na dobry początek dla wszystkich, którzy na starcie nie mają dużego budżetu, ale chcą zapewnić wysoką jakość i różnorodność serwowanych potraw. Co więcej, urządzenie to pozwala też na perfekcyjne przygotowanie i wsparcie przy serwisie a la'carte oraz przy bankietach i cateringu. Pacojet Junior umożliwia przyrządzenie zarówno 1 porcji deseru a la minute jak i również całego pojemnika – ok. 1l. Zmiksowana porcja lodów czy sorbetu ma jednorodną i kremową konsystencję o idealnej temperaturze do serwowania -7 do -12OC.
 
 
Dzięki systemowi Pacojet Junior, produkcja różnorodnych słodkich i pikantnych potraw o wspaniałej konsystencji, intensywnym smaku i zapachu stanie się prosta, szybka i bezpieczna. Atrakcyjna cena ułatwi podjęcie decyzji inwestycyjnej nawet przy niskim budżecie. Pacojet Junior może być pierwszym lub kolejnym Pacojet'em w Państwa kuchni. Wybierając firmę GASTROMEDIA i jej najnowszy Pacojet Junior otrzymują Państwo urządzenie, które oszczędza czas, ułatwia pracę i przynosi wiele oszczędności.
 

Informacje i sprzedaż:
GASTROMEDIA Sp. z o.o.
ul. Henryka Dembińskiego 8
01-644 Warszawa
www.gastromedia.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Metro Plast Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Gorbi Werner & Mertz Na Lunch Belfood M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Komat Caffetea M&M Gastro Manitowoc Foodservice Uzdrowisko Wysowa S.A.
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000