W bieżącym numerze polecamy również:
|
- Jak efektywnie prowadzić działania PR-owe w branży hotelarskiej?
- Twój hotel też może być SMART
- Millenialsi i branża hotelarska – design ma znaczenie
- Mobbing – co musisz o nim wiedzieć i jak mu przeciwdziałać?
|
Do prenumeraty magazynu Biznes Hotel Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska 2017 GRATIS!
Francuski prestiż, polski smak. Jedyny międzynarodowy, obiektywny przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce. Ponad 600 adresów dla miłośników dobrego smaku. Żółty Przewodnik Gault&Millau powstał ponad 50 lat temu we Francji. Dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata. Rygorystyczne kryteria, anonimowi inspektorzy, tysiące degustacji. Najlepsze restauracje wyróżniane są kucharskimi czapkami Q. Ich liczba wskazuje na rangę restauracji i poziom serwowanych dań. Przewodnikowi przyświeca hasło: Dla nas luksusem jest jakość, a nie cena!
Więcej informacji na http://fromfb.pl/armpwk8x
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.