|
- Podsumowanie konferencji organizowanej przez redakcję Biznes Restauracje & Catering. I Ogólnopolska Konferencja Menedżerów Restauracji i Szefów Kuchni Rentowna Restauracja
- Wysmakowany wizerunek restauracji
- Tajna broń – koncentracja na pracownikach przekłada się na zyski
- Szkolenia menedżerów restauracji jako inwestycja w kapitał ludzki
- Zaangażowanie szefa kuchni poza restauracją – co warto wiedzieć i jakie są możliwości?
- Jak wykorzystać Wi-Fi jako nowy kanał sprzedaży?
|
Do prenumeraty magazynu Biznes Restauracje & Catering Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska 2017 GRATIS!
Francuski prestiż, polski smak. Jedyny międzynarodowy, obiektywny przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce. Ponad 600 adresów dla miłośników dobrego smaku. Żółty Przewodnik Gault&Millau powstał ponad 50 lat temu we Francji. Dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata. Rygorystyczne kryteria, anonimowi inspektorzy, tysiące degustacji. Najlepsze restauracje wyróżniane są kucharskimi czapkami Q. Ich liczba wskazuje na rangę restauracji i poziom serwowanych dań. Przewodnikowi przyświeca hasło: Dla nas luksusem jest jakość, a nie cena!
Więcej informacji na http://fromfb.pl/r9cgrj21