Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Postaw na karton z...
Potykacze – ...
Innowacyjna zmywar...
Szafa do sezonowan...
Składana podłoga t...
Bufet Premium Cold...
SelfCookingCenter&...
Zakup na jesień &#...
Doskonałe ciasto d...
Urządzenia Watersy...
Nowoczesna filtrac...
Wielkie hiszpański...
Wysokiej jakości b...
Mr. Proper All Pur...
3 zadania – ...
FAIRY - 100% skute...
Profesjonalne i ma...
Zabezpieczanie żyw...
Pizza na cienkim s...
Kompleksowe rozwią...
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
POSbistro
Watersystem
Heute Service
Robot - Coupe
HellCold
M&M Gastro
Caffetea
Manitowoc Foodservice
Iguana - Gastro
Demi Co.
Artykuły spożywcze
Secpol
Iglotex
Stówka - Pizzola
Belgium`s Best
Menos
ABC Espresso
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Nowe produkty i usługi
Doskonałe ciasto do pierogów marki Pizzola


Sposób na doskonałe pierogi to przede wszystkim odpowiednie ciasto. Farsz i dodatki dobiera się według własnego uznania, jednak sekret najlepszych pierogów tkwi w oryginalnym i tradycyjnym cieście. Takie może Państwu zapewnić Pizzola – producent szerokiej gamy mrożonych ciast.

Przygotowanie ciasta do pierogów – dla wielu osób to niełatwe zadanie. Proporcja składników oraz ich rodzaj i jakość to często tajemnica mam czy babć. Dzięki nowemu produktowi linii Pizzola nawet młodzi adepci sztuki kulinarnej świetnie poradzą sobie z przygotowaniem ulubionego dania. Ten niespotykany produkt to Ciasto do pierogów, który jest już dostępny w ofercie gastronomicznej. Podobnie jak w przypadku innych wyrobów linii Pizzola, wystarczy ciasto rozmrozić, uformować wałkiem, wyciąć odpowiedni kształt pierożków, napełnić farszem i ugotować. Efekt przerasta oczekiwania – dania są pyszne, powtarzalne, trudno cokolwiek zepsuć.
 
 
Składniki:
Mąka pszenna, woda, margaryna, olej roślinny uniwersalny, sól.
 
Sposób przygotowania do spożycia:
Ciasto rozmrażaj w opakowaniu lub przykryte miską albo talerzem (by nie obeschło) w temperaturze pokojowej około 5 godzin. Rozmrożone ciasto chwilę zagnieć podsypując uprzednio blat (lub stolnicę) mąką. Następnie ciasto podziel na 4 części. Trzy części przykryj folią spożywczą (zapobiegnie to wysuszeniu się ciasta), a czwartą część rozwałkuj na posypanej mąką stolnicy/stole/blacie. Za pomocą szklanki wykrój z rozwałkowanego ciasta koła. Na każde wykrojone kółko ciasta nałóż mniej więcej łyżeczkę farszu (ciasto jest elastyczne i dobrze się rozciąga, zatem wskazane jest nałożenie sporej ilości farszu). Zlep końcówki koła, uważając by nie zrobić dziurek w cieście. Zwróć uwagę, by nie zostawić nie do końca zlepionych części (grozi to rozklejeniem się pieroga podczas gotowania). Gotuj pierogi we wrzącej wodzie. Kiedy wypłyną na powierzchnię wody, gotuj je jeszcze przez około 2 minuty.
 
Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.
 
 
Już od kilkunastu lat marka Pizzola proponuje Państwu Proste rozwiązania. Swoją ofertę kieruje do odbiorców szukających oszczędności oraz niezmiennie dobrej jakości. Dzięki zastosowaniu produktów z linii Pizzola ograniczą Państwo koszty personelu, znacznie skrócą czas oczekiwania klienta na zamówienie i zaoferują niepowtarzalny smak ciasta.
 
Więcej informacji na: www.pizzola.com.pl

STÓWKA Sp. z o.o. Sp.k.
Mała Wieś 15
26-803 Promna
tel.: 602 784 179
www.pizzola.com.pl
sprzedaz@pizzola.com.pl
Zobaczcie państwo:
Ciasto do pizzy Pizzola - niezmienna jakość i gwarantowany smakPizza na grubym spodzie z placka mrożonego Pizzola
Dobra pizza bez tajemnic – jak zrobić idealną pizzę?Zapiekanki i Hot-dogi - sprawdź ofertę firmy Pizzola
Pizza na cienkim spodzie z placka mrożonego PizzolaPizza na grubym spodzie z kulki mrożonej Pizzola
Smacznie, tanio, tradycyjnie - oferta PizzolaSmacznie, tanio, tradycyjnie - spody do pizzy Pizzola
Pizza na cienkim spodzie z kulki mrożonej Pizzola

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Local Pizza Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Belgium`s Best Fondis M&M Gastro POSbistro Convotherm Na Lunch Makro Cash & Carry M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Krosno Winterhalter Gastronom Polska HellCold Voigt Demi Co. Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Artek Steinberg RM Gastro Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Gaspol Lunch24.pl Gorbi Manitowoc Foodservice
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000