Zamówienia na wynos to teraz jedyna możliwość utrzymania swojego biznesu gastronomicznego. Wiele restauracji modyfikuje swoje menu dostosowując je jeszcze mocniej do gustów swoich klientów. Jak pokazują ostatnie badania, nadal najchętniej zamawianym produktem jest pizza. Każdy smakosz wie, że jej sekretem jest ciasto.
Pizza to danie, które świetnie sprawdza się w transporcie. Nie ma obawy, że podczas dostawy pizza zmieni swój kształt czy położenie. Przy tworzeniu nowego menu warto jest zamieścić pizze w kilku najbardziej rozchwytywanymi składnikami: Capricciosa, Margherita, Pepperoni, Hawajska, Salami. Jak wiadomo, jej smak zależy od ciasta jakie zostanie przygotowane przez kucharza. Dla zmniejszenia kosztów oraz czasu warto jest zainwestować w ciasto na pizze jakie oferuje PIZZOLA.
PiZZOLA pracuje na bazie tradycyjnych receptur włoskich, jak i również posiada szeroką gamę autorskich przepisów tworzonych na potrzeby różnych klientów sieciowych. Ciasto
PIZZOLA do pizzy pozwala na wybór różnych smaków ciasta.
PIZZOLA produkuje dowolną gramaturę i rodzaj ciasta do pizzy, wypróbowanych i przekazanych przez macierzystą firmę włoską. Standardowe kule ciasta występują w gramaturach: 230g, 380g, 600g, 700g. W razie potrzeby innej gramatury niż standardowa,
PIZZOLA przygotuje wskazaną przez Państwa. Jeśli potrzebują Państwo innej gramatury niż standardowa możemy przygotować odpowiednią gramaturę ciasta, inną niż standardowa. Ciasto takie należy przechowywać w temperaturze -18°C. Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy.
Dzięki zastosowaniu ciasta do pizzy PIZZOLA będą mogli Państwo:
- znacznie ograniczyć koszty personelu i uniezależnić się od jego kwalifikacji;
- zmniejszyć powierzchnię magazynową i produkcyjną lokalu;
- utrzymać niezmienną jakość produktu;
- zaoferować oryginalny smak ciasta
- znacznie skrócić czas oczekiwania klienta na zamówienie.
Zapraszamy Państwa do współpracy.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.