1. Hamburger Wołowy ANGUS 100%
-
hamburger ze szkockiej rasy wołowiny BLACK ANGUS® 180g
-
rasa bydła wysokomięsnego; wolny wypas na farmach
-
bardzo delikatne mięso; zalecane, jako pro zdrowotne
-
hamburger z mięsa mielonego, formowany i szokowo mrożony
-
silny trend światowy na steki i hamburgery z Angusa
-
uwielbiane przez koneserów hamburgerów z wołowiny
-
idealne do smażenia na płycie lub na grillu 2 strony x 3-4min.
2. Beef Burger Classic Style 200 SN
- mięso wołowe wysokiej jakości, mielone z elementów
- zbilansowany udział mięsa do tłuszczu 80%/20%
- hamburger wysoki na ok. 2cm, formowany i mrożony
- swoją olbrzymią popularność zawdzięcza soczystości i smakowi
- hamburger zapieka się od góry i od dołu, środek dochodzi dłużej
- można serwować jak steki
- prawdziwa uczta dla miłośników wołowiny!
3. Beef Burger Classic Style 150, 113 SN – Klasyka gatunku!
- mięso wołowe wysokiej jakości, mielone z elementów
- zbilansowany udział mięsa do tłuszczu 80%/20%
- hamburger delikatnie formowany i mrożony
- classic – to wyjątkowy smak z minimalnym czasem wysmażania
- hamburger ma wgłębienia, więc szybko się wysmaża:
- grill z dociskiem temp 200°C – 160sek
- płyta grillowa – temp 200°C – 2-3min.
4. Granulat Wołowy 100% wołowina 80/20
- mięso wołowe mielone na Ø5,0 mm, zachowuje gruzełkowatość
- mięso zbilansowane 80% mięso/ 20% tłuszcz
- szokowo mrożone po zmieleniu, forma sypkiego granulatu
- szerokie zastosowanie: od lasagne, topping do pizzy
- wyroby garmażeryjne, dania gotowe, wrapy, con carne, itp.
- nawet do produkcji hamburgerów dla fascynatów.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.
|